26e editie Dé Noordelijke Motorbeurs

Foto: StappenGroningen.nl

Terug van weggeweest! Het 3e weekend van januari 2024 is het eindelijk weer zo ver: een nieuwe editie van Dé Noordelijke Motorbeurs!! Na Corona en het wegvallen van de locatie in Assen door de opvang van asielzoekers, staat de 26e editie gepland voor 20 en 21 januari 2024 in de Flowerdome in Eelde.

Circa 100 grote en kleine standhouders presenteren o.a. nieuwe modellen, kleding, helmen, occasions, reizen, gereedschap, etc. Daarnaast zijn er shows, demonstraties, een custom bike show, unieke oldtimers, gezellige horecapleinen met muziek, etc. Naast een grote groep trouwe standhouders zijn er dit jaar ook nieuwe motorbedrijven en motorclubs.

Dé Noordelijke Motorbeurs is uitgegroeid tot een begrip in de motorbranche en de op één na grootste motorbeurs van Nederland. De beurs trekt ieder jaar circa tienduizend bezoekers uit Nederland, Duitsland en België.

Dé Noordelijke Motorbeurs in ’t kort:
– Omschrijving:
Algemene motorbeurs gericht op producten en diensten uitsluitend op motorgebied, waarbij aandacht voor onder andere: nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, kleding, verzekeringen, reizen, presentaties en demonstraties.
– Locatie
Flowerdome, Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD  Eelde
(aan de snelweg A28 Assen – Groningen en bij de N34)
– Data en tijden
Zaterdag 20 januari: 10:00 – 17:00 uur
Zondag 21 januari: 10:00 – 17:00 uur
– Toegang
Volwassenen: € 12,50
65+-ers: € 7,50 
Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Website: www.denoordelijkemotorbeurs.nl

Dit vind je misschien ook leuk...