Adverteren

Wilt u reclame maken in de gemeente Weststellingwerf en een groot gedeelte van Friesland? 
Al voor minder dan 20 euro per dag bereikt u een breed publiek! Vind hieronder een overzicht van alle mogelijkheden:

Adverteren op de radio:
Radioreclame werkt. Dat blijkt iedere keer weer. En…. radioreclame is verrassend voordelig. Elk uur, zowel voor als na het nieuws, kan uw boodschap worden uitgezonden en zo een groot publiek bereiken. Heeft u geen eigen commercial? Geen probleem, wij helpen u graag bij de productie. Ervaren tekstschrijvers en goede radiostemmen maken deel uit van ons team.

Adverteren op de kabelkrant:
Radio Centraal verzorgt een eigen kabelkrant die in de westelijke helft van Friesland te ontvangen is. De beelden worden uitgezonden met op de achtergrond de uitzending van Radio Centraal. Ideaal dus voor zowel de lokale als de regionale adverteerder. U bereikt een doelgroep die groter is dan bijvoorbeeld alle regionale kranten bij elkaar… en tegen verrassend lage tarieven! Ook met de productie van deze advertenties zijn wij u graag van dienst.

Adverteren op de website:
Radio Centraal heeft haar eigen website en waar regelmatig actualiteiten geplaatst worden. Hierdoor heeft inmiddels een grote stroom bezoekers de weg gevonden naar radiocentrale.com. Onze website is voorzien van de nieuwste technische snufjes en wordt vaak geïndexeerd door zoekmachines. Hierdoor krijgen we alleen maar meer bezoekers, dus een betere weergave van uw advertentie met een hogere respons.

Adverteren op Social Media:
Radio Centraal is ook te vinden op social media met het laatste nieuws en activiteiten uit de regio. Eén van de grootste voordelen aan social media marketing is dat het zeer toegankelijk en voor een aantrekkelijk tarief. Social advertising geeft uw bekendheid in de regio een aanzienlijke boost. 

Programmasponsoring:
Sinds kort is het ook mogelijk te adverteren door middel van programmasponsoring. Uw (bedrijfs)naam zal dan worden genoemd voor en na het programma. Ook zal tijdens het programma uw (bedrijfs)naam zichtbaar zijn op de kabelkrant.

Natuurlijk kunt u kiezen voor een combinatie van bovengenoemde mogelijkheden. Reclame in beeld, geluid en op internet, het werkt gegarandeerd!

Voor prijzen en meer informatie over adverteren bij Radio Centraal, kunt u contact met ons opnemen.

Bas Pos
Tel: 0561-432222
E-mail: adverteren[at]radiocentraal.com
Contactformulier: Klik hier