Wilt u reclame maken in de gemeente Weststellingwerf en een groot gedeelte van Friesland? Al voor minder dan 20 euro per dag bereikt u een breed publiek!

De mogelijkheden:

 

Adverteren op de radio:
Radioreclame werkt. Dat blijkt iedere keer weer. En…. radioreclame is verrassend voordelig. Elk uur, zowel voor als na het nieuws, kan uw boodschap worden uitgezonden en zo een groot publiek bereiken. Heeft u geen eigen commercial? Geen probleem, wij helpen u graag bij de productie. Ervaren tekstschrijvers en goede radiostemmen maken deel uit van ons team.

 

Adverteren op de kabelkrant:
Radio Centraal verzorgt een eigen kabelkrant in Weststellingwerf, die via Ziggo op kanaal 41 in de westelijke helft van Friesland te ontvangen is, met daarbij op de achtergrond het geluid van onze radio. Ideaal dus voor zowel de lokale als de regionale adverteerder; u bereikt een doelgroep die groter is dan bijvoorbeeld alle regionale kranten bij elkaar… en tegen verrassend lage tarieven! Ook met de productie van deze advertenties zijn wij u graag van dienst.

 

Adverteren op internet:
Radio Centraal heeft haar eigen website en plaatst regelmatig actualiteiten op deze website. Hierdoor heeft inmiddels een grote stroom bezoekers de weg gevonden naar onze website. Onze website is voorzien van de nieuwste technische snufjes en wordt vaak geïndexeerd door zoekmachines. Hierdoor krijgt de website alleen maar meer bezoekers, dus een betere weergave van uw advertentie met een hogere respons. N
atuurlijk kunt u kiezen voor een combinatie van deze mogelijkheden. Reclame in beeld, geluid en op internet, het werkt gegarandeerd!

 

Programmasponsoring:

Sinds kort is het ook mogelijk te adverteren door middel van programmasponsoring. Uw (bedrijfs)naam zal dan worden genoemd voor en na het programma. Ook zal tijdens het programma uw (bedrijfs)naam zichtbaar zijn op de kabelkrant. Dit is al mogelijk voor een bedrag vanaf slechts  € 25.- per maand.

 

*Voor prijzen en/of overige informatie kunt u bellen met Jan Koopman:  (0561-611991 of 06-14305065) of met de studio in Noordwolde (0561-432222).